Suntem în faţa unui nou sfârşit de săptămână plin cu meciuri de fotbal în judeţul Giurgiu. Sâmbătă,16 octombrie, în Liga 4, se joacă pentru etapa a 7-a.

Capul de afiș al rundei este cu siguranţă întâlnirea dintre Avântul Florești  şi FC Bolintin Malu Spart, cândva un derby reprezentativ pentru județul Giurgiu. Din păcate au mai rămas decât numele celor două  echipe care cu ani în urmă cucereau titlu de campioane județene.

De la ora 16:00, pe terenul  din Ulmi (acolo unde își desfășoară meciurile de acasă trupa antrenată de Gică Zamfir) se întâlnesc Real Drăgăneasca (locul 7 cu 8 puncte) şi Petrolul Roata ( locul 5 cu 10 puncte ), una dintre atracţiile sfârşitului de săptămână în Liga 4.

Un duel al orgoliilor concentrate pe faptul că dorința celor de la Drăgăneasca este de a face o figură frumoasă petroliștilor din Roata. Aflate la o diferență de doar două puncte în clasament cele două formații va oferi un meci interesant.

Dar mai sunt şi alte meciuri interesante cum ar fi cel dintre Dunărea Giurgiu şi Dunărea Oinacu, sau duelul dintre Voința Slobozia şi Giganții Vărăști.

Jocul din etapa a 6-a dintre echipele Argeșul Hotarele si Unirea Izvoarele se omologhează cu scorul de 3-0 în favoarea echipei Argeșul Hotarele. Echipa din Izvoarele „a uitat” să se prezinte la meci.

Programul etapei a 7-a, Seria Sud:

Sâmbătă, 16 octombrie, ora 11:00

Real Colibași – M. V. Călugăreni

Gloria Comana –  Voința Daia

Dunărea Giurgiu –  Dunărea Oinacu

Unirea Izvoarele – Viitorul Vedea

Energia Remuș – Argeșul Hotarele

Voința Slobozia – Giganții Vărăști

Victoria Adunații Copăceni – Stă

Programul etapei a 7-a, Seria Nord:

Sâmbătă, 16 octombrie, ora 16:00

Zmeii Ogrezenii – Inter Zorile

AS Iepurești – AFC Singureni

Real Drăgăneasca – Petrolul Roata

Argeșul  Mihăilești – AS Podul Doamnei

Avântul Florești- FC Bolintin Malu Spart

FC Bolintin Deal – Maxima Hobaia

Luceafărul Trestieni – Viitorul  Tântava

(Costel Spînu)