20160908_092441În perioada 1 – 15 octombrie, angajații Direcției Județeane de Transport, Administrarea Drumurilor Județene și Control Trafic (D.J.T.A.D.J.C.T.) Giurgiu au efectuat o serie de lucrări specifice domeniului de activitate, în principal reparații îmbrăcăminți asfaltice.

Potrivit declarației directorului instituției, ing. Marius Olteanu, pentru publicația ”Jurnal giurgiuvean”, drumurile județene pe care a fost remediat asfaltul sunt: DJ 601 – zona Crevedia – Roata, DJ 412 A Adunații Copăceni – Mihăilești – Orgrezeni, DJ 507 Giurgiu – Oinacu – Gostinu și DJ 601 E Ulmi.

În aceeași perioadă, Direcția Județeană de Transport , Administrarea Drumurilor Județene…s-a ocupat și de reparații de podețe pe Drumul Județean  603 ( Comana – Mihai Bravu  – Uzunu), utilizând tuburi și umplutură de material pietros. De asemenea, au fost montate indicatoare rutiere pe DJ 603 (Comana- Uzunu – Schitu – Naipu) fiind marcați și puși în valoare în vederea tăierii, pomii de pe marginea șoselei , ce pun în pericol traficul pe DJ 411, 504, 504 A și 507.

În perioada următoare, ne mai spunea ing. Marius Olteanu vor fi executate lucrări de reparații îmbrăcăminți asfaltice în zona Joița – Ulmi și Bolintin – Malu Spart.  Vor fi totodată  montate indicatoare rutiere și vor fi trasate marcajele corespunzătoare pentru semnalizarea și presemnalizarea trecerilor de pietoni de pe drumurile județene.Toate acestea salariații Direcției le fac cu urechea la buletinele meteo care anunță modificări ale vremii, lucru  ce ar putea întârzia sau amâna efectuarea unora dintre lucrări, după cum ne mărturisea directorul Olteanu.

Nu în ultimul rând, directorul D.J.T.A.D.J.C.T. Giurgiu a dorit să sublinieze că tot personalul instituției , ce  se află permanent pe teren,  este dotat cu echipament corespunzător de lucru, și că  zonele pe care  se lucrează sunt la rândul lor semnalizate corespunzător, astfel încât să nu existe pericolul  producerii unor   accidente.

 

(Jurnal)