bomba.jpgVaccinurile nu constituie singura metoda prin care Francmasoneria încearcă să reducă, respectiv să controleze cantitativ şi calitativ populaţia. Iată mai jos câteva din cele mai utilizate “alternative de vaccinare”.

  1. Fluorurarea apei potabile şi a pastei de dinţi

Datorita efectului inhibitor al florului asupra glandei pineale, îl putem considera otrăvitor. Procedeul transforma omul energic si creativ într-o maşinărie docilă, mai mult sau mai puţin retardată, în funcţie de capacitatea de focusare şi nivelul de auto-educare al mentalului persoanei. După cum am văzut deja, procesul de florurare a fost descoperit si utilizat pentru prima dată în Germania nazistă, fiind creaţia cercetătorilor arondaţi trustului de fabrici nemţeşti francmasonice I. G. Farben. De atunci şi până azi fluorurarea chimică a fost perfectată şi ulterior implementată în procesele tehnologice uzuale, atât alimentare cât şi cosmetice, din mai toate statele lumii. Introducerea de florură de sodiu în mod special în pasta de dinţi a devenit practica de facto a industriei cosmetice şi farmaceutice, aparatul de propagandă având grijă să ne spună că fluorul albeşte dinţii. Nu doar că nu face asta, dar chiar ATACĂ DINŢII! În plus distruge inima, rinichii şi sistemul nervos central.

  1. Iodarea sării alimentare. 

Sarea de masă care se găseşte din abundenţă în toate centrele comerciale de la noi din ţară trece printr-un amplu proces chimic de aşa zisă eliminare a impurităţilor, în timpul căruia i se adaugă o cantitate importanta de aditivi alimentari, printre care anti-aglomeranţii E535 (ferocianură de sodiu) şi E536 (ferocioanură de potasiu), pe scurt cianuri toxice cu efect de stimulare a incidenţei bolilor cardiace, accelerarea proceselor de ateroscleroza şi toxicitate crescută a organelor, în special a creierului (fapt care poate induce sechele neuro-psihiatrice). În plus, în urma unei Hotărâri de Guvern din anul 2002, toată sarea de masă românească este îmbogăţită invariabil cu iod, substanţa care suprasolicită rinichii mai ales în cazul bebeluşilor şi, în plus, favorizează apariţia dezechilibrelor hormonale de tip hipertiroidian cu predilecţie la femei şi copii. Alternativa sănătoasă la sarea iodată a fost şi rămâne sarea de Himalaya.

  1. Otrava din plicurile cu mirodenii.

Glutamatul de sodiu / glutamatul monosodic / E 621 / carrageenan / MSG (mono-sodium-glutamat) este un potenţiator de aromă adăugat în cantitate mare în amestecurile pe bază de condimente cum ar fi produsele de tip Vegeta sau Delikat (care conţin până la 15% glutamat monosodic), supele de la plic, condimentele pentru peşte, “fix” pentru cartofi, adică toate prafurile care promit mâncare bună făcută din nimic. Glutamatul de sodiu distruge sistemul nervos şi creste considerabil riscul de epilepsie, de asemenea este răspunzător pentru derelglările hormonale în ceea ce priveşte insulina şi hormonul de creştere, scade puterea de concentrare şi dereglează activitatea neuronală, potenţând comportamentul antisocial şi agresiv. Iată şi sursele ascunse de glutamat, existente în ingredientele considerate “primare” de pe eticheta unui produs alimentar (elementele sunt menţionate în ordinea descrescătoare a cantităţii de glutamat conţinute): drojdie autolizată, caseinat de calciu, gelatină (inclusiv cea din mezeluri şi din prăjiturile preambalate), proteine hidrolizate, caseinat de sodiu, extract de drojdie.

  1. Folosirea fungicidului INTIUM în culturile de grâu, porumb, cartofi, roşii, ceapă 

Folosirea acestui fungicid  de către producătorii industriali din România este o formă de otrăvire. Această chimicală a fost concepută şi este livrată de laboratoarele BASF (una din sub-diviziunile conglomeratului industrial nazist I. G. Farben). Folosirea produselor cu initium sporeşte cu până  la 65% rata riscului de cancer de colon, substanţa intrând rapid în felurite combinaţii chimice şi devenind reziduală în organism. De pildă 1 mg de initium intrat în corp o singură dată se elimină în aproape un an. Ori dacă acest produs este folosit zilnic – pâinea de Titan la 1 leu fiind pâine cu intium – practic el nu mai poate fi eliminat. Aşa cum initium ajută la creşterea forţată a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mărirea tumorilor maligne.

  1. Pulverizarea de aerosoli în atmosferă, folosind avioanele de linie. 

Iată o altă metodă ce reprezintă una dintre cele mai halucinante căi prin care unii cercetători  iresponsabili s-au gândit să atace populaţiile globului şi însăşi ecosistemul planetar. Prin intermediul unor reactoare modificate,  instalate pe majoritatea avioanelor de pe rutele comerciale şi militare sunt aruncate la 12.000 de metri în atmosfera particule solide şi persistente de Aluminiu, Litiu, Stronţiu, Bariu. Substanţele sunt ejectate prin false tije de descărcare statică, practic nişte ţevi montate sub fiecare aripă în scopul declarat de a neutraliza sarcina electrostatică a fuselajului. Dârele lăsate în urmă de această tehnologie seamănă cu dârele de condens pe care un reactor obişnuit le lasă în urma sa când zboară în stratosferă,  la peste 10.000 metri altitudine, unde, datorită temperaturilor extrem de scăzute, vaporii de lichid emanaţi de turboreactor condensează aproape instantaneu, sub forma unor dâre fine de picături suprarăcite. Diferenţa dintre cele două tipuri de urme este că dârele de condens (de natura lichidă) – în engleza CON-TRAILS – se dispersează foarte repede (în general 1-2 minute), în timp ce dârele chimice de aerosoli (de natură solidă) – în engleza CHEM-TRAILS – persistă extrem de mult (de la câteva zeci de minute la câteva ore), astfel încât ajungem să vedem nenumărate astfel de urme suprapuse pe cer după ce pe deasupra noastră au trecut, într-o perioada lungă de timp, tot atâtea avioane. Scopul acestei lucrări distructive este multiplu.  Pe de o parte ţine de otrăvirea aerului. Aerul îmbibat cu aerosoli toxici (uneori şi cu viruşi difuzaţi împreună cu aerosolii) devine, odată inspirat, un aer alergic ce inflamează şi lezează aparatul respirator şi care, condus de sânge la organele vitale, în special la creier, ajunge să inducă modificări atât funcţionale cât şi organice în sistemul imunitar, nervos şi hormonal, afectând nu doar sănătatea fizică, ci si psihică.

  1. Otrăvirea solului

Un alt scop este otrăvirea solului. Un sol îmbibat cu acest tip de otrăvuri devine un sol neproductiv, seminţele plantelor existente în natură ajungând să fie din ce în ce mai puţin rezistente la un astfel de atac al falşilor nutrienti. Drept pentru care, vine compania ”masonică” de seminţe modificate genetic – Monsanto – “să ne salveze” prin furnizarea de culturi malformate funcţional şi organic şi care conduc la malformaţii funcţionale şi organice. Respingerea produselor sinistrei companii ar deveni – în imaginaţia fecundă a creatorilor săi – tot mai puţin probabilă din moment ce toate celelalte culturi vor rezista din ce în ce mai greu la un asalt de cocktailuri chimice care devine pe zi ce trece tot mai virulent.

  1. Controlul vremii

O altă utilizare vizează facilitarea prin intermediul aerosolilor a supraîncălzirii acelor zone din atmosfera bombardate de pe Pământ cu fluxuri de radiaţii electromagnetice de mare putere. Aplicaţiile acestei tehnologii ţin de controlul vremii, cu precădere de crearea în mod artificial a tot felul de calamităţi naturale (secetă, inundaţii, tornade, maree, tsunami). În sfârsit, o ultimă aplicaţie cunoscută este legată de transmiterea de la sol a unor semnale electromagnetice dispersabile pe zone foarte întinse datorită proprietăţilor modificate ale atmosferei saturate cu aerosoli, aceste semnale fiind menite să interacţioneze subliminal cu psihicul fiinţelor pentru a le induce stări modificate de conştiinţă de tip zombi, facilitate de labilitatea deja creată cu ajutorul celorlalte metode.

(Jurnal)