S-au pus  în vânzare biletele la Euro 2020. Cum și de unde le puteți cumpăra…?

0
172

Miercuri s-au pus în vânzare primele bilete pentru Campionatul European de Fotbal din 2020, inclusiv pentru cele patru meciuri care se vor disputa pe Arena Naţională din Bucureşti. Iată cum puteți intra în posesia lor:

Reprezentanții UEFA sunt convinși că cererea va depăși oferta, așa că toate tichetele vor fi repartizate în mod aleatoriu, prin tragere la sorți.  Giurgiuvenii care vor să cumpere bilete la Euro 2020 trebuie mai întâi să-și facă un cont pe site-ul UEFA, în condițiile în care toate biletele vor fi vândute online.  Ulterior veți fi redirecționați către o pagină la care vă puteți conecta folosind un cont de Facebook sau Google. Înscrierile se vor încheia în data de  12 iulie. După această dată, UEFA va analiza toate cererile, iar undeva la mijlocul lunii august vor anunța norocoșii care au primit biletele. Atenție! Dacă sunteți printre aceștia, veți avea o perioadă destul de scurtă de timp pentru a plăti biletele.

Sunt trei categorii de preț.

Cele mai scumpe locuri sunt în zona centrală și costă 125 de euro. Urmează locurile din colțurile stadionului, unde un bilet costă 75 de euro. Cele mai ieftine bilete sunt cele de la peluză, unde prețul este 30 de euro pentru un bilet. Patru meciuri din Campionatul European se vor juca în România, pe Arena Națională. Dacă se califică, România va juca cel puțin două meciuri la București. Acest lucru ar însemna că și România va beneficia de mai multe bilete. În decembrie, UEFA va pune în vânzare un număr mai mare de bilete, dar acelea sunt desinate doar suporterilor din țările calificate la turneul final.

(Jurnal)