Radu Mazăre și-a cerut în căsătorie iubita și urmează să se căsătorească în penitenciar luna viitoare, de ziua lui, a anunțat Mihai, fratele fostului primar al Constanței.

El ar vrea la începutul lunii viitoare, când e și ziua lui, dar nu depinde de el, ci de ce va accepta conducerea pentenciarului. După ce ei doi se căsătoresc, urmând ca ei să cunune și să fie nașii colegului lui de celulă, care și el vrea să-și ia prietena în căsătorie. O să fie două nunți într-una. Nu o să fie o petrecere. Eu vin, da. Nu știu care e regulamentul, cum pot veni invitații. Trebuie să mă ocup de verighete și mai am și sarcini pe care mi le-a dat”, a declarat Mihai Mazăre, fratele fostului edil, citat de Mediafax. Așa cum v-ați dat seama, probabil, căsătoria îi va aduce lui Mazăre o serie de privilegii, iată și motivul pentru care el a grăbit această căsătorie. Va avea acces la mai multe vizite din partea soției și dreptul de a primi mai multe pachete, accesul la vizitele cu caracter intim etc.

Mazăre și-a cerut iubita, ca soție, prin telefon

Mihai Mazăre a explicat și cum fostul primar și-a cerut iubita în căsătorie, pe Roxana: „Prin telefon a cerut-o. Nu cred că a îngenuncheat” (…) „El are un costum, cred că o sa ia costumul cu care merge la Înalta Curte și la nuntă. Nu are ce să facă cu două costume acolo. O să folosim același costum. (…) Încă nu s-a decis cine o să fie nași. Nu știe cum se poate face cununia religioasă și dacă poate să vină cu nași, cu preot aici. Din ce știu, sunt 10 persoane (au voie să participe). Familia lui și familia Roxanei, ea urmând să vină spre sfârșitul lunii”, a mai explicat fratele lui Radu Mazăre.

Cine este iubita lui Radu Mazăre 

 Roxana Valentina Mihalache a fost cu fostul primar al Constanței  în Madagascar . Roxana Valentina Mihalache este o ostă fotomodel. Ea  l-a însoțit pe Radu Mazăre în perioada în care acesta se ascundea în Madagascar, fiind nevoită să dea  explicaţii în faţa poliţiştilor din Madagascar pentru că însoţea un urmărit internaţional. Cei doi sunt împreună de zece ani.

După ce a renunţat la cariera de fotomodel şi-a deschis o casă de modă, apoi s-a ocupat de ţinutele lui Mazăre şi de crearea costumelor pentru celebrele parade ale Carelor Alegorice, organizate de Primăria Constanţei.

Nici când au început problemele cu legea, iubita lui Radu Mazăre nu l-a părăsit. După ce procurorii au cerut pentru prima dată arestarea preventivă a fostului primar, Roxana Valentina Mihalache a plecat împreună cu acesta în emisfera de sud.    S-au ocupat amândoi de administrarea resortului construit de Mazăre în Madagascar, ţara unde se simţea ca în paradis.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre, extrădat din Madagascar pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România în dosarul retrocedărilor plajelor, este încarcerat la Penitenciarul Rahova. El are alte două condamnări în primă instanţă care însumează 16 ani.