S-a stabilit: PNL va avea funcția de prefect al județului Giurgiu!

0
425
prefect giurgiu

Cu puțin timp în urmă, la nivel central s-a finalizat ultima rundă de negocieri privind funcțiile de prefecți și subprefecți din România. Conform celor mai recente date, PNL va avea 23 de prefecţi şi 47 de subprefecţi, USR-PLUS va avea 14 prefecţi şi 28 de subprefecţi, iar UDMR va avea 5 prefecţi şi 10 subprefecţi.

Conform negocierilor, în județul Giurgiu, liberalii vor avea funcția de prefect și una dintre funcțiile de subprefect, în timp ce a doua funcție de subprefect va reveni Alianței USR PLUS.

Contactat telefonic, la scurt timp de la anunțul legat de împărțirea acestor funcții, președintele organizației județene a PNL, europarlamentarul Dan Motreanu, a declarat, pentru „Jurnal giurgiuvean”:

Nu avem încă un nume pentru vreuna dintre cele două funcții. Sincer, mi-aș dori ca doamna Aneta Matei, cea care ocupă acum funcția de prefect – din statutul de înalt funcționar public – să rămână în această funcție, mai cu seamă că are referințe foarte bune din partea Guvernului, a gestionat situația în această perioadă de pandemie. Totul depinde de dumneaei. Deocamdată, este prematur să discutăm despre un nume, dar, repet, este prematur să discutăm, astăzi, despre un nume!”

Cel mai probabil, la începutul săptămânii viitoare vom avea un nume atât pentru funcția de prefect, cât și pentru cea de subprefect, din partea liberalilor giurgiuveni.

La rândul nostru, nu putem spune decât că, pe toată perioada în care doamna Aneta Matei a ocupat funcția de Prefect al Județului Giurgiu, aceasta a avut una dintre cele mai bune comunicări cu reprezentanții mass media (inclusiv ai publicației noastre), rezolvând, în limitele legii, doleanțele noastre, ca jurnaliști, astfel că ne-am dori o continuare a acestei bune colaborări.

(Jurnal)