De mai multă vreme amatorii de sex pe ”repede înainte”, aleg tot mai des, ca loc pentru consumarea relațiilor amoroase consumate în autoturism, un maidan de la marginea orașului,  adiacent stadionului ”Marin Anastasovici”.

Astfel, ziua, în amiaza mare, pot fi văzute aici partide de sex din cele mai ”înfiebântate”, mai ales că protagoniștii ”fak” ce ”fak” fără a renunța la hainele de sezon.

Credem că ați înțeles, din imaginile alăturate, de ce n-am fost prea indiscreți cu aparatul de fotografiat, făcând pe paparazzi, pentru a nu provoca vreun divorț sau vreo …păruială!

Și pentru că, după cum observăm, pandemia a mărit libidoul unora, am propune investitorilor giurgiuveni cu imaginație, crearea unui ”bordel-car” în mediu natural, după modelul ”drive-in” al McDonald’s-urilor, cu vânzarea diferitelor accesorii ce pot asigura o călătorie cât mai plăcută în lumea sexului făcut în habitaclul autoturismului personal.

La rândul nostru celor ce aleg acest gen de relație le urăm voyage plăcut ! Atenție însă la accidentele pe care le pot genera obiectele contondente din autoturism, de genul impactului cu schimbătorul de viteză!

(Vilage Freud)