Pentru al treilea an consecutiv, Colegiul Național „Ion Maiorescu”din Giurgiu derulează și coordonează proiecte în parteneriat cu Ambasada Statelor Unite ale Amercii.

În acest an școlar, proiectul intitulat „USA- Understand, Study, Achieve2” a început oficial pe data de 25 septembrie. Elevii, beneficiarii direcți ai proiectului, sunt de la Colegiul Național ,,Ion Maiorescu”, Școala Gimnazială Nr. 7 și Școala Gimnazială ,,Acad. Marin Voiculescu” din municipiul Giurgiu.

Proiectul este coordonat de profesoară Bădărău Claudia, care susține activitățile extracurriculare prin implicarea elevilor în proiecte de acest fel, având ca scop  dezvoltarea abilităților lingvistice, de comunicare și interrelaționare între elevii cu aceleași preocupări și interese.

Proiectul de anul acesta vine în întâmpinarea elevilor care doresc să-și îmbunătățească competențele de limba engleză, cultura generală și să descopere, prin niște ore interactive, elemente de cultură americană” – ne informează Colegiul Național „Ion Maiorescu”.

(Jurnal)