2 COMENTARII

  1. D-na medic (nu doctor ca nu are doctoratul) Elena Dinu, directorul Spitalului Judetean Giurgiu, ne anunta ca isi va pune tot profesionalismul in slujba cetatenilor la Camera Deputatuilor. Ma intreb, si o intreb si pe domnia sa ce o impiedica sa-si puna tot profesionalismul in slujba giurgiuvenilor le spital unde este o mizerie crunta, paturile si cearsafurile tocite si murdare, bolnavii care sunt operati sunt dusi direct in saloane, fara a mai trece pe la reanimare. Daca nu dai bani la tot personalul din sectii esti terminat, nu ai nici o sansa sa supravietuiesti. Spitalul si tratamentul este specific lumii a 3-a. Profesorasul de educatie fizica, Marian Mina, care cu ceva ani in urma pupa in sezut PDL-ul si in mod special pe primarul Aradului, Falca (ca doar era sa-l urmeze si el pe frate-su la puscarie), si care a ajuns temporar la conducerea C.J. Giurgiu , clameaza grija fata de spital. Dupa cum arata dupa 5 luni de mandat a inceput devalizarea lui. D-na medic Dinu nu este interesata de spital, este interesata de politica (folosindu-se de toate mijloacele pentru parvenire de la traseism pana la …………………) si de comertul practicat in magazinul de pe str. Garii. Votati acest personaj arivist, pentru propasirea scumpei noastre patrii.

  2. Cu ce echipă se laudă pesedeii, dacă ei nici măcar nu au fost în formula completă la depunerea candidaturilor? Bădălău a fost probabil pe la vreun bordel în Capitală sau ocupat cu afacerile din Bucureşti, de a fost absent de la depunerea candidaturii, după cum lipseşte şi de la Parlament probabil, dar salariu încasează ca senator. Bădălău are o grămadă de proprietăţi în Bucureşti, nu se ştie din banii cui le-a obţinut sau poate DNA-ul ştie, având în vedere că l-am văzut la televizor cum ieşea pe uşa de la DNA, unde fusese anchetat. Bădălău locuieşte în casele din Bucureşti pe care le are cu familia lui, de atâtea ori postându-şi poze cu participarea lui la spectacole sau plimbându-se prin parcurile bucureştene, că parcurile din Giurgiu nu sunt de nasul lui, de aroganţa lui! Aşa că să ne mai lase pesediştii cu buletinul lor, când ei, de fapt, sunt mai mult prin Bucureşti! Şi ce au făcut cu buletinul lor pentru giurgiuveni? Cel mult au încasat un salariu din Giurgiu, că de făcut ceva pentru giurgiuveni nu au făcut! Bădălău şi-a mărit salariul, şi-a dat pensie specială în Parlament şi nu a scos niciodată vreun leuţ din buzunar pentru giurgiuveni, doar a băgat mâna în buzunarele lor!
    Şi “lupii” ăştia cum îi numiţi dumneavoastră din presă cred că sunt mai mult nişte căţei, fie în schelălăituri, fie în călduri, după moment şi care se laudă cu tinereţea lor, că asta le-a băgat în cap MAFIOTUL DE BĂDĂLĂU, că ei au un dovleac sec. Tinereţea e o condiţie sau un atu pentru calitatea de parlamentar? Se dau în parlament discoteci sau filme pentru tineri! MATURITATEA e o calitate şi o condiţie ca să serveşti patria foarte bine, nu tinereţea! Îar aceşti tineri pesedişti au învăţat de cruzi despre toate matrapazlâcurile, hoţiile şi minciunile politice de la mentorul lor, mafiotul bădălău! Aşa că nici măcar curaţi nu sunt precum mulţi tineri! Iar pe asistenta medicală Lenuţa Dinu, şi ea o curvă politică…, traseistă pe la PD, PDL. PNL, a fiert-o Bădălău şi a văzut că e o găină tânără? Nu arată tânără, poate a îmbătrânit devreme, dacă în buletin are mai puţini ani!!!