Reînnoirea acordului de parteneriat între județul Giurgiu și raionul Anenii Noi din Republica Moldova

0
240

Vicepreședintele Consiliului Județean Giurgiu, Cristian Anculescu, a semnat astăzi, 8 noiembrie 2021, reînnoirea acordului de parteneriat între județul Giurgiu și raionul Anenii Noi din Republica Moldova, asigurând astfel continuitatea unei colaborări solide în plan administrativ, social, cultural și nu numai.

La ceremonia care a avut loc la sediul Consiliul Raional Anenii Noi au participat și vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Ionel Cel-Mare și primarul orașului Anenii Noi, Alexandr Mațarin.

Delegațiile au participat apoi la festivitățile organizate cu ocazia aniversării a 290 de ani de existență a orașului Anenii Noi și 80 de ani de la înființarea Raionului cu același nume.

Partea moldoveană a prezentat oaspeților mai multe investiții la nivel local, atât ale administrației Anenii Noi, cât și private.

Activitățile s-au încheiat cu o vizită la o fabrică de BCA și cărămidă silicată, activitate la care s-a alăturat și viceprimarul Vasluiului, Lucian Braniște” – informează Consiliul Județean Giurgiu.

(Jurnal)