Răzvan Cuc – abia pe locul trei la alegerile pentru Primăria Municipiului Piatra Neamț!

0
756

Izgonit de social-democrații giurgiuveni, „adoptat” de colegii nemțeni, Răzvan Cuc a pierdut alegerile pentru primăria din Piatra Neamț.

Liberalul Andrei Carabelea a câștigat funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț, potrivit numărătorii paralele parțiale a 92% dintre secțiile de vot, realizată de PNL Neamt.

Andrei Carabelea a întrunit 26,38% dintre voturile valabil exprimate.

Pe poziția a doua se situează, potrivit aceleiași numărători paralele, candidatul PMP, Dragoș Chitic, cu 22,07%.

Răzvan Cuc, candidatul Alianței pentru Piatra-Neamț 2020 PSD PPU, se clasează pe locul al treilea cu 20,75%, potrivit aceleiași surse.

Iată cum un individ ce și-a trădat colegii de partid pentru o funcție călduță de ministru, renegat mai apoi de aceștia și „exilat” la Piatra Neamț, Răzvan Cuc se vede, din nou, pierzător, după ce își pusese oarecum speranța că va câștiga, pentru următorii patru ani, un alt post călduț. Adăpostindu-se sub umbrela unei alianțe politice, crezând că îi poate, cumva, păcăli și pe cei din Neamț, cum a făcut cu giurgiuvenii, Cuc s-a înșelat amarnic. Nemțenii, oameni inspirați, au preferat un localnic, în locul unui venetic, veșnic aflat în căutarea unei funcții.

(JGR)