Războiul cu NESIMȚIREA unor giurgiuveni, continuă săptămâna aceasta pe bulevardul București din Municipiu!

0
673

Recent, Președintele României, Klaus Iohannis a promulgat legea prin care ”Arderea, depozitarea ilegală și ascunderea gunoaielor vor fi pedepsite”  aspru.

La rândul nostru, conform Campaniei inițiate de cotidianul  ”Jurnal giurgiuvean”, împreună cu operatorul local de salubritate ”United Waste Solutions SRL” ( fost ROSAL), continuăm Războiul cu NESIMȚIREA unor giurgiuveni!

Eforturile noastre de conștientizare și de educare a cetățenilor, pentru un  oraș curat și aerisit,  CONTINUĂ săptămâna aceasta cu alte, câteva noi imagini din Municipiul Giurgiu.

De data aceasta  locul surprins de un cititor al nostru este undeva pe șoseaua București, chiar pe spațiul verde, adiacent trotuarului.

Se pot vedea resturi de mâncare, Pet-uri de apă plată, coji de portocale, mucuri de țigare aruncate în peticul verde cu iarbă, deși la doar câțiva metri mai încolo se poate zări un coș de gunoi gol, goluț!

Este o nouă probă a lipsei de educație a câtorva mitocani locali, imagini care cu siguranță ne dau fiori și ne lasă pe mulți dintre noi…FĂRĂ CUVINTE!

Imaginile au fost primite cu câteva zile în urmă, de la unul din vânzătorii unui magazin ce tocmai se apucase să curețe zona, stupefiat de mitocănia celor ce recurseseră la un astfel de gest primitiv.

Dacă surprindeți imagini cu zone acoperite de gunoaie aruncate la întâmplare sau cu indivizi ce se pretează la astfel de gesturi, părând că abia au coborât din copac, trimiteți-le la redacția noastră.

–––––––––––––––––––––––––-  Giurgiuveni, declarați  RĂZBOI celor care:

 Parchează pe spațiul verde; Distrug mobilierul stradal; Incendiază, deteriorează sau fură recipientele de gunoi; Împrăștie gunoiul menajer oriunde și oricum; Scuipă pe jos coji de semințe; Aruncă PET-uri și mucuri de țigare pe geamul mașinii; Nu recuperează excrementele animalelor de companie.

Nu fii NESIMȚIT! Dovedește că ești EDUCAT!

Campanie inițiată de către cotidianul ”Jurnal giurgiuvean” și filiala Companiei ”United Waste Solutions SRL” ( fost ROSAL),  din Municipiul Giurgiu.