AcasăActualitateCristina Elena DINU: „Pentru conformitate şi pentru că oamenii trebuie să cunoască...

Cristina Elena DINU: „Pentru conformitate şi pentru că oamenii trebuie să cunoască realitatea şi să ştie adevărul, se impun câteva precizări…”

În ultimele zile, la #ordin de partid, 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐚̆ 𝐟𝐥𝐨𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐞𝐚 𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭𝐚̆ 𝐚 #𝐏𝐍𝐋_𝐆𝐢𝐮𝐫𝐠𝐢𝐮, 𝐚𝐟𝐥𝐚𝐭𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐝𝐢𝐟𝐞𝐫𝐢𝐭𝐞 𝐟𝐮𝐧𝐜𝐭̧𝐢𝐢 𝐚𝐝𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞, 𝐚 𝐝𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐭 𝐟𝐨𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐯𝐨𝐜𝐚𝐥𝐚̆. Ceea ce n-am mai văzut de când toţi s-au aşezat #confortabil pe funcţii.
Dintr-o dată, au devenit preocupaţi de #soarta municipiului şi judeţului Giurgiu, aflate, după spusele lor, în situaţie de criză, în urma atacării de către Prefectură a Hotărârii Consiliului Judeţean privind repartizarea #cotei de 6% din impozitul pe venit.
𝗖𝗲𝗹 𝗺𝗮𝗶 𝘁𝗮𝗿𝗲 𝗽𝗹𝗮̂𝗻𝗴 𝗮𝗰𝗲𝗶𝗮 𝗰𝗮𝗿𝗲, 𝘁𝗶𝗺𝗽 𝗱𝗲 𝟮 𝗮𝗻𝗶, 𝗻-𝗮𝘂 𝗺𝗶𝘀̧𝗰𝗮𝘁 𝘂𝗻 𝗱𝗲𝗴𝗲𝘁 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗼𝗿𝗮𝘀̧.
Pentru conformitate şi pentru că oamenii trebuie să cunoască #realitatea şi să ştie adevărul, se impun câteva precizări.
Este cea mai mare #nemernicie faptul că vor să folosească Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi suferinţa oamenilor ca argument în această bătălie, sugerând că bolnavii din spital nu vor mai avea #căldură. 𝗘𝘀𝘁𝗲 𝗼 𝗺𝗶𝗻𝗰𝗶𝘂𝗻𝗮̆ 𝘀𝗳𝗿𝘂𝗻𝘁𝗮𝘁𝗮̆, 𝗻𝗲𝗱𝗲𝗺𝗻𝗮̆ 𝗱𝗲 𝗼𝗿𝗶𝗰𝗶𝗻𝗲 𝘀𝗲 𝗮𝗳𝗹𝗮̆ 𝗶̂𝗻𝘁𝗿-𝗼 𝗽𝗼𝘇𝗶𝘁̧𝗶𝗲 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗻𝗱𝘂𝗰𝗲𝗿𝗲 𝗮𝗱𝗺𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝘃𝗮̆.
Căldura pentru Spitalul Judeţean este suportată din bugetul #propriu al unităţii sanitare, buget încă neaprobat de Consiliul Judeţean(CJ) Giurgiu. De asemenea, aceasta poate fi suportată de Consiliul Judeţean, din bugetul propriu, prin bunăvoinţa conducerii instituţiei, buget propriu care NU are deasemenea nicio legătură cu cei 6% din impozitul pe venit pe care instituţia îi repartizează #strict către UAT-uri (acestea fiind sumele atacate de Prefectură).
Nici căldura în #şcoli nu ar trebui să aibă de suferit pentru că, în afara acestor sume, primăriile mai au la dispoziţie sumele pentru #echilibrare de care se pot folosi. Deci, dacă cineva, din ambiţii politice, lasă #copiii fără căldură, acela nu merită să fie în fruntea comunităţii!
De asemenea, am văzut că onor conducerea #Primăriei Giurgiu s-a trezit, dintr-o dată, că se teme să nu piardă, din cauza atacării menţionate, proiecte pe care… nici nu le-a depus.
𝗣𝗿𝗶𝗺𝗮𝗿𝘂𝗹 𝘀̧𝗶 𝘃𝗶𝗰𝗲𝗽𝗿𝗶𝗺𝗮𝗿𝘂𝗹 𝗣𝗡𝗟 𝗮𝘂 𝗴𝗮̆𝘀𝗶𝘁, 𝗯𝗿𝘂𝘀𝗰, #𝘃𝗶𝗻𝗼𝘃𝗮𝘁𝘂𝗹 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘁𝗼𝘁 𝗰𝗲 𝗻𝘂 𝗮𝘂 𝗳𝗮̆𝗰𝘂𝘁 𝗲𝗶 𝗶̂𝗻 𝗰𝗲𝗶 𝟮 𝗮𝗻𝗶 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝗻𝗱𝗮𝘁. Pentru toate proiectele europene care s-au pierdut sau pentru care nu s-au depus cereri de finanţare „de vină e Prefectura”.
Chiar şi vestitul #campus, pentru care Inspectoratul Şcolar Judeţean taie fără discernământ clase de la liceele de #prestigiu, nu s-ar mai putea construi, pentru că n-ar fi bani de cofinanţare, de parcă această construcţie ar trebui finalizată mâine.
Să dai însă vina tot pe Prefectură pentru că ar fi scăzut #ritmul de implementare a proiectelor de #asfaltare în municipiu, înseamnă să subestimezi #inteligenţa giurgiuvenilor, pentru că ştie toată lumea că, oricum, în sezonul rece, aceste proiecte îşi încetinesc ritmul sau chiar se opresc.
𝐀𝐬̧𝐚 𝐜𝐚̆, 𝐝𝐫𝐚𝐠𝐢 𝐜𝐨𝐥𝐞𝐠𝐢 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐏𝐍𝐋 𝐆𝐢𝐮𝐫𝐠𝐢𝐮, 𝐦𝐚𝐢 𝐮𝐬̧𝐨𝐫 𝐜𝐮 𝐩𝐢𝐚𝐧𝐮𝐥 𝐩𝐞 𝐬𝐜𝐚̆𝐫𝐢!
𝙋.𝙎.: #𝙎𝙤𝙡𝙪𝙩̧𝙞𝙖 𝙚𝙨𝙩𝙚 𝙩𝙤𝙩 𝙡𝙖 𝙫𝙤𝙞! 𝙍𝙚𝙨𝙥𝙚𝙘𝙩𝙖𝙩̧𝙞 𝙡𝙚𝙜𝙚𝙖, 𝙖𝙙𝙤𝙥𝙩𝙖𝙩̧𝙞 𝙪𝙣 𝙣𝙤𝙪 𝙗𝙪𝙜𝙚𝙩 𝙨̧𝙞 𝙩𝙤𝙖𝙩𝙚 𝙥𝙧𝙤𝙗𝙡𝙚𝙢𝙚𝙡𝙚 𝙨𝙚 𝙧𝙚𝙯𝙤𝙡𝙫𝙖̆!
(Cristina Elena DINU, Deputat PSD)

VREMEA

Giurgiu
cer senin
23.5 ° C
23.5 °
23.5 °
46 %
2.5kmh
5 %
sâm
39 °
Dum
38 °
lun
38 °
mar
36 °
mie
36 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com