Războiul cu NESIMȚIREA continuă! De data aceasta, în Piața Centrală a Municipiului…!

0
650

Campania ”Nu fii NESIMȚIT! Dovedește că ești EDUCAT!”, inițiată de către Trustul de presă Pati News, prin Cotidianul ”Jurnal giurgiuvean”, împreună cu operatorul de salubritate SC ”United Waste Solutions” SRL  (fost ROSAL),  continuă în ediția de astăzi, în Piața Centrală a orașului.

Un cititor ne-a trimis într-una din zilele ultimei săptămâni o  fotografie care ne-a îngrijorat. Coșul de gunoi din  imagine se află chiar în ”buricul Târgului”, am zice, în spatele stației de taximetre, pe trotuarul adiacent marketului Mega Image.

Ne-a îngrijorat, pentru că la numai câțiva pași de acest loc, în general poți găsi un echipaj al Poliției locale Giurgiu. Această imagine  ne-a făcut pe noi să credem că autorii acestui gest primitiv de a smulge coșul de gunoi de pe stâlp și a împrăștia gunoiul din el, este un mod de  maximă sfidare a celor ce asigură ordinea publică în Municipiu.

Nesimțiți Orașului nu au teamă de nimic, nu mai au nicio  jenă și nicio limită!

Vă reamintim că dacă surprindeți imagini cu indivizi care parchează pe spațiul verde, distrug mobilierul stradal, incendiază , deteriorează sau fură coșurile de gunoi,  împrăștie sau aruncă gunoiul oriunde și oricum , aruncă ambalaje, PET-uri, doze de aluminiu, mucuri de țigări , la întâmplare sau pe geamul autoturismului, așteptăm să ni le trimiteți la sediul cotidianului nostru prin intermediul telefonului mobil, pentru a fi publicate și totodată puteți semnala aceste abateri de la conduita civică,  Direcției Poliției Locale .

De asemenea puteți trimite imagini pe adresa redacției noastre, cu locurile în care Nesimțiți acestui oraș depozitează gunoiul menajer, fiindu-le lene să meargă cu el la platforma amenjată în acest scop.

(Jurnal)