Copiii din comuna Băneasa, au vizitat Parlamentul României, datorită a trei parlamentari giurgiuveni, din PNL…(Galerie FOTO)

0
502

Datorită parlamentarilor de Giurgiu, membri PNL, o grupă de copii dintr-o altă comună a județului Giurgiu, au avut șansa de a vizita sediul Parlamentului României.  Vizita ne-a fost descrisă într-o scurtă notă de către  Deputatul Gabriela HORGA:

  Am organizat astăzi (n.red. – joi, 9 februarie) la Parlament vizita mai multor copii din comuna Băneasa, județul Giurgiu, însoțiți de primarul comunei, Viorel Rotaru.

I-am însoțit alături de colegii mei, Alexandru Andrei și Toma Petcu, într-un tur al Palatului Parlamentului, am discutat despre modul în care se aprobă legile și despre importanța democrației.

Copiii au fost curioși să afle detalii despre activitatea parlamentarilor și despre felul în care se dezbat și se aprobă legile țării.

De când am preluat mandatul de deputat și până în prezent, am organizat mai multe vizite ale unor copii din Giurgiu la Parlament.

Sunt convinsă că mesajele pe care le transmitem au un rol substanțial în educarea copiilor pentru democrație. Este important ca ei să afle cât mai rapid că punctele de vedere diferite sunt firești într-o societate și că decizia trebuie luată în urma unor dezbateri.”