Incidentele continuă în Bolintin Vale, după ce hoții au spart recent locuința  noului ministru al Economiei, senatorul Niculae Bădălău, președintele PSD Giurgiu. De data aceasta, Niculae Bădălău, a fost „călcat” de protestatarii #Rezist  care i-au legat de poarta casei din Bolintin Vale (Giurgiu), nici mai mult nici mai puțin decât un… closet!

Pentru ca gluma să fie maximă , protestatarii  au pus în corpul de WC o poză a  senatorului, peste care au turnat un lichid galben, aluzie la scandalul iscat de o dedicație a unor maneliști ce îi jignea pe compatrioții noștri din Diapora.  Întreaga acțiune a fost ulterior filmată și postată pe rețelele de socializare.

Closetul a fost legat de poartă de Marian Ceaușescu, unul dintre protestarii prezenți la majoritatea acțiunilor anti-PSD. Echipat cu un fes specific imaginilor cu Moș Crăciun, protestatarul a spus că a adus un „cadou” de la Moș Nicolae din partea Diasporei pentru ministrul Niculae Bădălău.

El a amintit de faptul ca la o petrecere la care Bădălău a fost naș în această vară, lăutarii i-au dedicat în vară o melodie cu versuri jignitoare la adersa Diasporei.

La fața locului s-au prezentat două echipaje de poliție, precum și un grup de jandarmi, apelați prin 112.

Incidentul s-a  consumat în timp ce ministrul era plecat la Bruxelles, în delegație guvernamentală, alături de premierul Viorica Dăncilă.

Conform aceleiași surse , doi dintre protestatarii prezenți acasă la Niculae  Bădălău, este vorba de Mălin Bot și Marian Ceaușescu, au mers recent și la locuința deputatului Florin Iordache, vandalizând poarta garajului, lipind afișe cu mesaje deocheate , ca reacție la semnele obscene pe care la rândul său  Iordache le-a arătat în Parlament.

N.r. – deși informația ne-a fost furnizată încă de acum câteva zile, am preferat să o facem publică după ce a trecut ziua de naștere a senatorului Niculae Bădălău

(Jurnal)