SCANDAL în CEx-ul PSD! Olguța Vasilescu învinuită  că ar dori să se dea de partea adversarilor politici…

0
553
Lia Olguta Vasilescu participa, ca fost primar al Craiovei, vineri 11 August 2017, la inaugurarea Complexul Water Park. REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

În ședința de luni ,10 decembrie,   a PSD,  premergătoare Comitetului Executiv, liderii social democrați s-au certat și s-au acuzat între ei că pun la cale căderea Guvernului Dăncilă, conform Dugi24.

Lia OLguta Vasilescu a fost acuzată că ar vrea să voteze pentru moțiunea de cenzură și căderea guvernului Dancilă, transmite Digi24,  nemulțumită  de reacția slabă a conducerii partidului față de refuzul lui Iohannis de a o accepta pentru funcția de ministru al Dezvoltării, deși ea  a dezmințit categoric acest lucru.

Ședința conducerii a fost extrem de tensionată.  S-a pus chiar la un moment dat problema  discutării  debarcării  lui Liviu Dragnea de la șefia Camerei Deputaților, transmite Realitatea TV.

Ședința a excelat în contre între baronul Marian Oprișan ,  Mihai Tudose și Marcel Ciolacu, ultimii doi , numărându-se printre semnatarii scrisorii anti-Dragnea.

Oprișan le-a cerut celor doi să nu voteze alături de opoziție. Mai mult, el i-a spus lui Tudose că este „în dragoste cu președintele Iohannis”…

Ciolacu și Tudose au spus că nu au votat niciodată împotriva partidului și nici nu o vor face. Marian Oprișan i-a acuzat pe Marcel Ciolacu și pe Mihai Tudose că ar fi oamenii „statului paralel” și a cerut sancționarea lor.

Conform surselor citate de Realitatea TV, alți trei parlamentari PSD ar urma să demisioneze din PSD și să plece la ProRomania; unul ar fi din Botoșani, iar un altul dintr-un județ din Ardeal.

(Jurnal)