Marţi 11 decembrie directorul Teatrului ”Tudor Vianu”, actorul şi regizorul Cosmin Creţu, a organizat  o conferinţă de vorbit despre  recentul casting ce a avut loc la sediul instituţiei pentru completarea trupei actoriceşti de la Giurgiu. La acest casting au participat 20 de absolvenţi ai facultăţilor teatrale din ţară, fiind admişi 6 candidaţi, trei din Bucureşti şi 3 din Cluj (4 fete şi doi băieţi).  Cosmin Creţu a mai precizat faptul că în următoarea perioadă teatrală giurgiuvenii se vor bucura de două mari surprize, fără a dori să dea însă mai multe amănunte în acest sens…

Directorul Teatrului a solicitat totodată sprijinul giurgiuvenilor pentru data de 13 decembrie, când se va organiza acţiunea ”Bradul nostru”, actorii făcând o colectă de globuri  şi podoabe pentru bradul ce va fi împodobit cu toţi copiii ce îşi vor  manifesta generozitatea, aducând de acasă câte ceva de agăţat în pom. De la acest moment deosebit nu vor lipsi colindele  şi atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă.

Luni 17 decembrie va avea loc ultima premieră din acest an , dedicată copiilor, sub titlul: ”A fost odată sau niciodată”, în care rolul principal este interpretat de către o elevă din Municipiul Giurgiu, Ana Maria Mădălina GĂRĂGĂU.

  • Joi 20 decembrie, actorii vor susţine la rândul lor, ultimul spectacol din acest an, prezentând în premieră, comedia  pentru adulţi: ”Cumpărând renul”.

(Elena Cibi)