PROTEST de amploare, duminică după amiază,  în Piața Victoriei! Care este sloganul sub care se desfășoară…

0
443

După cum confirmă  mai multe site-uri, Duminică, 21 octombrie, în Piața  Victoriei, începând cu ora 17.00, va avea un nou protest de amploare, protest anunțat pe Facebook sub numele: ”Mafia distruge DNA și subjugă Justiția. Trezim Romania!”.  Iată textul sub care se organizează protestul  de duminică și la care mai multe personalități ale societății civile din România, și-au anunțat prezența:

”Tudorel Toader și servitorii juridici ai infractorului Dragnea au produs o Ordonanță care distruge independența Justitiei și blochează DNA.  57 de procurori tineri,  incoruptibili,  sunt îndepărtați. O generație de noi magistrați este afectată de generația Dragnea. Este, acum, mai mult ca oricând, nevoie de un semnal din partea tuturor oamenilor cinstiți: Nu cedăm! Este nevoie de noi în stradă pentru a arăta că nu îl lăsăm pe Dragnea să ne acapareze total țara. #NuCedam”!

Pe pagina de Facebook a evenimentului se mai precizează:

Pe 21 iunie, Guvernul PSD + ALDE condus de premierul Grindeanu a fost demis în Parlament de monstroasa coaliție formată din PSD și ALDE în urma moțiunii de cenzură! România are nevoie de stabilitate politică și de un guvern alcătuit din oameni competenți și care nu au probleme cu justiția! PSD și ALDE au dovedit în ultimele 5 luni că nu pot guverna! Evenimentul este creat de grupul de protestatari #rezist neafiliați politic sau civic din Piața Victoriei, București!”,

Până vineri după ora prânzului, își confirmaseră prezența în Piață, un număr de 71 de persoane.