Protest anunțat pe Facebook, în ziua moțiunii

0
237

Joi, 10 octombrie, în plenul Parlamentului urmează să fie dezbătută și votată moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, moțiune inițiată și depusă de opoziție.

Cu titlul „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!”, moțiunea are nevoie, pentru a trece, de 233 de voturi, pe care inițiatorii sunt siguri că le vor obține.

Totodată, pe facebook a început promovarea unui eveniment, al cărui inițiator este grupul „Luptăm pentru România”.

„Joi, 10 octombrie, începând cu ora 10:00, Parlamentul va citi, dezbate şi vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD, condus de Viorica Dăncilă. Joi, 10 Octombrie, începând cu ora 10:00, ne strângem la Parlament, intrarea dinspre Parcul Izvor, pentru a-i spune ADIO, celui mai prost Guvern din istoria acestei ţări. Moţiunea a fost semnată de 237 de parlamentari, toţi parlamentarii Opoziţiei (PNL, Pro România, USR, PMP, ALDE, minorităţi), alături de 4 parlamentari de la PSD, de curând înscriși în PRO ROMANIA. După ce vom afla că moţiunea a trecut, plecăm în marş spre Guvern!”, sună apelul celor de la „Luptăm pentru România”.

Așadar, joi, în timpul votului, se așteaptă ca în zona Parlamentului să aibă loc un protest la care, în primele ore de la lansarea evenimentului, și-au anunțat prezența câteva sute de participanți.

(Jurnal)