Cam așa arată rezultatul proiectului intitulat „StreetArt” ce poate fi admirat pe zidul de sprijin de la Cimitirul Smârda.

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Giurgiu și Primăria Municipiului Giurgiu au desfășurat în perioada 02-04 iulie, evenimentul „StreetArt”.

Acesta a constat în realizarea unei picturi murale cu dimensiunea de cca. 44 mp pe zidul de sprijin de la Cimitirul Smârda având ca simbol central mediul urban si natura!

Proiectul contribuie astfel la construirea atitudinii civice în rândul tinerilor participanți, a sentimentului de implicare în înfrumusețarea orașului. Astfel, evenimentul nu are doar rol estetic, ci și educativ, cu promovarea unor valori sănătoase pentru comunitate, realizarea unei conexiuni directe între tineri și spațiul comunității de unde provin, a sentimentului de apartenență.

Mulțumiri Direcției Județeane pentru Sport și Tineret Giurgiu și tinerilor voluntari demni de toată lauda pentru efortul și seriozitatea lor care au realizat o pictură murală de circa 44 mp” – transmite Primăria Giurgiu pe pagina sa de Facebook.

(Jurnal)