O crimă odioasă a îngrozit opinia publică în perioada pandemiei. O tânără cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani (conform raportului medico-legal) a fost ucisă într-un mod violent (s-a constatat că existau urme de tăieturi și de lovituri, sternul și mai multe coaste îi erau fracturate) după care a fost incendiată, pe marginea drumului DN 6 în apropierea localității Ghimpați. 

Polițiștii și procurorii au anunțat că au deja un cerc de suspecți, mai multe persoane, printre care și șoferul de TIR care a sunat la 112 și tânărul care a transmis, live, pe facebook, incendiul de pe marginea drumului fiind deja audiate de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu. 

Mai mult, se lucrează și la reconstrucția facială a fetei, până acum, conform unor surse, fiind finalizată reconstrucția danturii tinerei. 

Reamintim că în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe marginea DN 6 între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor, a fost descoperit cadavrul carbonizat al unei persoane de sex feminin, ce fusese inițial îndesată într-o valiză, ce mai apoi a fost incendiată pe marginea drumului. Incendiul a fost văzut – și anunțat – de un șofer de TIR, iar focul a fost stins de echipajul de poliție sosit la fața locului. 

Până în prezent, nu a fost raportată, pe raza județului nostru, dispariția vreunei persoane de sex feminin, care să aibă între 20 și 30 de ani. 

(Jurnal)