Astra Giurgiu a scos un punct în etapa a 22-a a Ligii I, în primul meci oficial din noul an, după ce a terminat la egalitate, scor 1-1, partida cu Gaz Metan Mediaș, susţinută vineri, în deplasare.
Punctul obținut de Astra este important, având în vedere că echipa a evoluat fără trei piese de bază: Alibec, Begue și Mrzljak.
Gazdele au reuşit deschiderea scorului, în minutul 45, prin Nasser Chamed cu o lovitură perfectă de cap. În partea a doua, Astra a apăsat pedala de accelerație și a egalat prin Butean în minutul 67, după ce acesta a ridiculizat doi fundași medieșeni. Până la final, nu s-a mai marcat, echipa din Giurgiu apărându-se foarte bine.
Astra Giurgiu acumulează 32 de puncte și se menține pe locul 6, ultimul din play-off. Etapa viitoare,giurgiuvenii întâlnesc, pe terenul propriu, echipa constănțeană Viitorul.
Echipele:
Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Creţu, M. Constantin, I. Cristea, Trif – Ivanov, L. Aurelio – Olaru (Mendes ’88), Chamed (Mailat ’68), Ely Fernandes – Yazalde (Rondon ’65).
Antrenor: Edwand Iordănescu
Astra Giurgiu: Lazar – Erico (Biceanu ’40), Bejan, Cestor – Belu-Iordache, Butean, N. Roşu, V. Gheorghe (Balaure ’59), Radunovic – Zoua, Llullaku (Crişan ‘90+1).
Antrenor: Constantin Enache
Arbitri: Sebastian Colţescu – Vasile Marinescu, Daniel Mitruţi – Lucian Rusandu