Primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu: „Am semnat contractul de finanțare pentru Casa Tineretului”

0
247

Contractul de finanțare aferent proiectului „Facilități comunitare integrate pentru locuitorii din teritoriul SDL Giurgiu” care vizează clădirea denumită Casa Tineretului a fost semnat săptamâna aceasta, mai exact în data de 27 decembrie.

Anunțul a fost făcut joi, 30 decembrie, de primarul Adrian Anghelescu, în conferință de presă:

„Cea mai bună veste pe care o pot da comunității, acum la sfârșit de an, este că în urmă cu două zile, am semnat contractul de finanțare pentru clădirea cunoscută drept Casa Tineretului, un proiect în valoare de peste 15 milioane lei ce vizează amenajarea unui Centru Comunitar integrat care să ofere servicii medicale comunitare, servicii sociale, servicii educaționale pentru adulți și copii, servicii personalizate de ocupare, servicii socio-medicale pentru copii si femei în situații de vulnerabilitate (victime ale violenței domestice), servicii sportive și recreative, punct de acces public la informații”.

Centrul Comunitar Integrat va fi amenajat pe locul unde se află în prezent construcția nefinalizată, cunoscută în municipiul Giurgiu sub denumirea de Casa Tineretului.

În cadrul Centrului Comunitar Integrat vor fi furnizate servicii medicale comunitare, servicii sociale, servicii educaționale pentru adulți și copii, servicii personalizate de ocupare, servicii socio-medicale pentru copii și femei în situații de vulnerabilitate (victime ale violenței domestice), servicii sportive și recreative, punct de acces public la informații.

Locul de joacă va fi amenajat în vecinatatea aceleiași construcții, adiacent străzii Rozelor” – transmite Primăria municipiului Giurgiu.

(Jurnal)