Mai mulți cetățeni ne-au sunat la redacție spunându-ne că primarul comunei Valea Dragului, Marin Mototolea forțează votul în disprețul legii.

Ei susțin  că microbuzele  aparținând primarului Mototolea vin si pleacă cu alegatorii aduși direct de acasa în sectia de votare la Ciocoveni. De exemplul masina cu nr. De înmatriculare GR-08RGL, din poza de mai jos. 

Mai mult de atât, rude ale inculpatului Mototolea vin la braț cu persoane asa zis handicapate si încearcă sa intre cu ele în cabina de vot. 

Acestea folosesc ca pretext faptul că nu pot pune stampila pe buletinul de vot. Un mod grosolan de fraudare a alegerilor, ținând cont ca nimeni nu are dreptul sa voteze în locul altei persoane. 

Legea spune ca doar în situații excepționale, persoanele cu handicap, demonstrat medical, pot fi ajutate în cabina de vot, de către președintele comisiei de votare.

După cum se scrie în mesajul inserat pe facebook, individul care apare în poză și însoțește unii alegători în sectia de vot, încearcând apoi să intre în cabina de vot, ar fi Ovidiu Feraru, rudă cu primarul Mototolea și candidat din partea PSD la consiliul local Valea Dragului.