Primarul comunei Oinacu, Fabian Țîrcă, a sărbătorit-o pe Petra Dragu, la împlinirea vârstei de 100 de ani!

0
397

”Bătrânii sunt comoara vie a fiecărei familii” – scrie pe facebook-ul său , primarul comunei Oinacu, Fabian Țîrcă, în chip de preambul al unui eveniment emoționant  ce a dorit să nu trească neobservat pentru comunitatea din care face parte.

Este vorba de o locuitoare a localității care tocmai a împlinit un secol de viață!

Astăzi am sărbătorit-o pe doamna Petra Dragu, ajunsă la venerabila vârstă de 100 de ani. Eu, în calitatea mea de primar, i-am oferit un buchet de flori, un tort aniversar și o diplomă de onoare. Dar, de departe, cel mai frumos cadou a fost prezența celor 8 copii, 21 de nepoți, 21 de strănepoți și 3 stră-strănepoți ai sărbătoritei – declara primarul Fabian Țîrcă.

Petrecerea minunată a fost pusă la cale de familie, mulți dintre ei venind din alte țări special pentru sărbătorirea doamnei Petra.

Întâlnirea cu această minunată familie a fost, pentru mine, un moment emoționant, mai cu seamă că sărbătorita zilei demonstrează că vârsta este doar o cifră, atâta timp cât sufletul îți este tânăr.

Îi doresc doamnei Petra Dragu sănătate, iar anul viitor sper din tot sufletul să ne revedem cu bine. La mulți ani! – a mai adăugat primarul Fabian Țârcă, ce demonstrează prin acest gest că rămâne un sentimental incurabil, sensibil nu numai la așteptările copiilor, pentru care a dovedit de fiecare dată multă sensibilitate și generozitate, dar și față de bătrâni în care – așa cum ne mărturisea – îi vede pe cei apropiați din familie: părinți și bunici…

La rândul nostru îi urăm doamnei Petra Dragu sănătate de fier și multe alte sărbători ale zilei de naștere petrecute alături de cei dragi, cât și în prezența primarului Fabian Țîrcă!

(Jurnal)