Primarul comunei Florești Stoenești, Constantin DUMITRU , a semnat un contract de peste 3 milioane de euro pentru realizarea  infrastructurii rutiere a localității!

0
309

 Sunt primari de excepție care se remarcă prin inițiațivă, spirit gospodăresc, viziune managerială, ambiție și abilitatea de a lucra cu o echipa de profesioniști. Un astfel de exemplu este primarul localității Florești-Steoenești,  Dumitru Constantin, care demonstrează cu fiecare proiect că își merită fiecare vot și încrederea cetățenilor comunei.

Pe pagina sa de Facebook primarul Constantin DUMITRU ne informează despre semnarea unui Contract de peste 3 milioane de euro pentru realizarea  infrastructurii rutiere a comunei Florești-Stoenești!

Astăzi (n.red.- 17 iulie) la sediul Ministerului Dezvoltării,  însoțit de colegii mei Costel Lazăr, Cătălin Matei și Eugen Bunica am semnat contractul de finanțare  pentru construirea ,,Liniei de Centură” a comunei Florești-Stoenești.

Șoseaua va reprezenta baza ,,Parcului Industrial și Logistic” care se va construi în comuna noastră .

Am fost însoțiți de către președintele organizației PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu și de către doamna deputat Gabriela Horga – mai precizează primarul comunei Florești Stoenești, Constantin DUMITRU, ce își vede astfel împlinit încă un obiectiv important din agenda cu proiecte, menit să îmbunătățească mobilitatea concetățenilor săi…

(Jurnal)