Cu puțin timp în urmă redam declarația primarului  localității din Daia, Adrian Florin Șerban, prin care acesta își anunța  continuarea politicii liberale, în viitorul său mandat, sperând că,  la alegerile din această toamnă, va primi votul concetățenilor săi. 

Adrian Florin Șerban ne-a vorbit totodată despre proiectele demarate în ultima vreme în comună, din care nu putea lipsi cel de realizare a infrastructurii. Sunt la acest moment, în grafic, cu  peste 15 kilometri de asfaltare străzi comunale, lucrare care nu numai că va ușura traficul autovehiculelor, mai ales în perioada rece, care așa cum știm, abundă în intemperii , dar va face localitatea Daia mult mai atractivă pentru cei ce doresc să se stabilească aici. Aceste lucrări, adăugate celorlalte de până acum, ar însemna cam jumătate din totalul structurii de drum a localității. Dacă am lua în calcul și cel de-al doilea proiect licitat, ale cărui lucrări vor începe imediat ce vor fi trecute celelalte etape, asta ar însemna circa 95% din totalul străzilor comunei – ne  spunea primarul Florin Șerban. Dotarea cu utilaje a Primăriei a fost esențială atingerii acestui scop, în ciuda efortului material  deosebit, făcut  – ne mai spunea primul edil al localității.  

Întrebat dacă, în urma eforturilor sale de modernizare a  localității ,  comuna Daia a început să fie atractivă pentru cei ce vor să își ridice un imobil în afara orașului și totodată pentru diverși investitori, primarul Șerban ne spunea: Da există un interes tot mai crescut pentru localitatea pe care o gestionez, atât din partea celor interesați de a cumpăra imobile sau teren pentru construcția de case de vacanță cât și pentru investitori. Nu pot însă să vă precizez  natura investițiilor, acestora din urmă…ne preciza Florin ȘERBAN. 

Așa cum vă spuneam anterior, alături de echipa PNL, cu sprijinul colegilor de partid,  îmi doresc finalizarea unor proiecte vitale pentru localitate precum alimentarea cu apă, aducțiunea de gaze și, așa cum vă spuneam la începutul discuției noastre, asfaltarea aproape în întregime a comunei. Iată de ce îmi doresc ca la viitoarele alegeri consătenii mei, prin votul lor, să îmi ofere șansa de a termina ce am început, făcând din comuna Daia o așezare europeană, modernă, în care locuitorii ei să se bucure de un grad cât mai mare de confort, de civilizație…

(Jurnal)