incepe-campania-de-exterminare-a-capuselorPrimarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a declarat joi, pentru AGERPRES, că municipalitatea a alocat suma de 260 de mii de lei pentru dezinsecţie şi pentru lupta împotriva ţânţarilor şi a căpuşelor. 

‘Societatea Comercială Giurgiu Servicii Publice a primit, prin încredinţare directă, serviciul public de deratizare şi dezinsecţie. Astăzi, în cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Local Municipal Giurgiu au fost aprobate şi tarifele pentru aceste servicii, astfel încât în acest moment sunt toate condiţiile îndeplinite ca societatea să înceapă aceste campanii de dezinsecţie în municipiu’, a declarat joi, pentru AGERPRES, primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu.

El a mai spus că, imediat ce vor fi îndeplinite condiţiile atmosferice, dezinsecţia în municipiu va începe, cu două acţiuni la sol şi două aeriene. 

avion-stropire-753x500
‘Lupta împotriva insectelor este ineficientă dacă e frig, e ploaie, vânt, dar imediat cum vremea va permite vor demara acţiuni la sol pentru căpuşe şi la subsoluri de bloc pentru ţânţari. Se va acţiona împotriva larvelor de ţânţari inclusiv în bălţile din jurul Giurgiului şi în bazinele de retenţie cu o substanţă care se aplică deasupra pânzei de apă şi în momentul acela larvele care ies trec prin această peliculă mor’,
a mai precizat  primarul Barbu.

AGERPRES