jaf-masinaLa data de 13 aprilie, ora 9.25, polițiștii Poliției Orașului Bolintin Vale au fost sesizați de C. N., un bărbat de 42 ani, din orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu,  că în noaptea de 12/13 aprilie, persoane necunoscute i-au furat autoturismul parcat în curtea locuinței.

  Polițiștii au stabilit că persoane necunoscute au sustras autoturismul din curtea locuinței cu ajutorul cheilor care au fost lăsate de proprietar în yala portbagajului.

În urma cercetărilor efectuate si a schimbului de informații, polițiștii Secției 21 Poliție din cadrul DGPMB, au surprins doi minori din orașul Bolintin Vale, în timp ce furau  4 acumulatori de la autoturisme parcate în cartierul Militari, Sector 6 – București, folosind autoturismul sustras din Bolintin Vale.

Polițiștii au mai stabilit că cei doi minori, în aceeași noapte, au încercat să sustragă un alt autoturism din curtea unei locuințe de pe raza orașului Bolintin Vale, după ce au rupt lanțul cu care erau asigurate porțile de acces în curte și au rupt contactul autoturismului, abandonându-l  după circa 5 metri.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracțiunilor de tentativă la infracțiunea de furt calificat, furt calificat și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

(Jurnal)