Primăria municipiului Giurgiu invită pasionați de desen și nu numai să se înscrie la concursul de desene pentru proiectul “Restaurarea, consolidarea, protejarea și amenajarea pietonală a Podului Bizetz”.

Proiectul este coordonat de STASISIN Services în parteneriat cu Asociația Rhabillage, pentru Primăria Municipiului Giurgiu, în baza unei finanțări din partea Institutului Național al Patrimoniului, prin Timbrul Monumentelor Istorice, în 2020.

„ Până pe 25 IUNIE, încarcă imaginea pe contul personal Facebook sau roagă pe cineva să facă asta pentru tine. La descriere, spune-ne cum te numești și de ce ai ales să publici acest desen.10 DESENE vor fi selectate spre a fi printate și distribuite gratuit în Giurgiu sub formă de cărți poștale după cum urmează: 6 dintre acestea vor fi selectate prin votul publicului (număr de like-uri accumulate), iar 4 dintre ele vor fi selectate de un juriu format din specialiști de patrimoniu și reprezentanți ai organizatorilor și partenerilor asociați.

VIZITEAZĂ Podul Bizetz din Giurgiu, ALEGE o perspectivă sau un detaliu preferat, DESENEAZĂ ceea ce îți captează atenția și FOTOGRAFIAZĂ digital desenul realizat sau scanează-l.

Detalii suplimentare despre concurs sunt accesibile aici: https://issuu.com/…/02_pod_bizetz_concurs_desene_detalii

Prezentarea Podului Bizetz este disponibilă spre descărcare pe site-ul: https://issuu.com/st-stasisin/docs/017_pod_bizetz_brosura. ”

(Jurnal)