Primăria comunei Frătești din județul Giurgiu a premiat la acest final de an școlar excelența în educație. La sfârșit de an școlar, primarul comunei Frătești, Gabriel Marian Pană a participat la festivitățile de sfârșit de an, ocazie cu care i-a premiat pe cei mai destoinici elevi ai comunei sale.

Astfel, elevii școlilor gimnaziale din Remuș și Frătești care au obținut rezultate la olimpiadele naționale, dar și cadrele didactice care i-au îndrumat pe acești elevi merituoși, au fost recompensați cu premii în bani.

Primăria și Consiliul Local al comunei Frătești „și-a dorit să încurajeze cadrele didactice îndrumătoare care au obținut rezultate deosebite la olimpiade și concursuri”, ne declara reprezentantul Primăriei Frătești, Nicolae Copăceanu.

Printre elevii care au participat la aceste olimpiade naționale, întorcându-se cu premii speciale se numără și Pană Miruna Florența, participantă la Olimpiada Națională de Geografie de la București și Iordache Andrei, participant la Olimpiada Națională de Religie de la Târgu Mureș!

Bineînțeles că nu trebuie uitați nici profesorii lor îndrumători: Oanța Liliana și Moise Marinela.

Toți merită toate aplauzele noastre și de ce nu, rezultatele lor să-i motiveze și pe alții să-și depășească limitele.

Primăriei comunei Frătești îi dorim ca exemplul din acest an să se repete și la anul și, dacă bugetul le permite, să fie chiar mai generoși în viitor.

(Ana Magheru)