Bucurie mare pentru suporterii echipei Victoria Adunații Copăceni după ce aceasta a devenit campioana județului Giurgiu la fotbal. Astfel, cel mai râvnit trofeu și titlu a intrat pentru a doua oară la rând în palmaresul echipei giurgiuvene.

Printre suporterii înfocați prezenți la meciul disputat pe stadionul Astra din municipiu s-a aflat și primarul comunei Adunații- Copăceni, Daniel Rusu, care după un final dramatic, pe alocuri de infarct, și-a manifestat bucuria că echipa favorită a devenit campioana județului.

Acesta i-a felicitat pe jucători, stafful tehnic, dar și pe toți cei care le-au fost alături în drumul lung spre barajul de promovare în Liga a III-a.

Iată ce scria Daniel Rusu pe pagina sa de socializare: „Băieții noștri și-au câștigat pentru prima dată în istoria comunei, dreptul de a disputa barajul de promovare în Liga a III a cu reprezentanta județului Prahova.

Felicităm și pe această cale profesionistul staff tehnic, jucătorii și întregul personal din jurul echipei”.

Cum toți cei apropiați lui Daniel Rusu care îl știu pe acesta ca un om ambițios, nu-i de mirare că vorbele din finalul postării sunt cât se poate de reale și de actualitate: „Întotdeauna mi-a plăcut ca prin tot ce întreprind, comuna noastră să fie cât mai sus! Azi suntem pe primul loc și la fotbal!”

(Ana Magheru)