Prima declarație a lui Fabian Țîrcă, după ce a fost ales secretar general al PNL Giurgiu

0
852

Alegerea în funcții de conducere pe criteriul valorii, al activității și efortului depus în organizație , s-a confirmat joi, 22 iulie, în PNL Giurgiu, prin alegerea ca secretar general al tânărului Fabian Țîrcă, primarul  localității Oinacu.

La scurt timp după numirea sa în funcție, proaspătul secretar general a făcut o scurtă declarație:

 ”Astăzi am fost propus și ales, în cadrul Biroului Politic Județean al PNL Giurgiu, în funcția de secretar general.

Este o nouă provocare pentru următorii patru ani, dar, totodată, este și extrem de onorabil pentru mine. Această nouă funcție, una dintre cele mai importante din partid, mă obligă în continuare, și sper să nu înșel așteptările tuturor colegilor care astăzi mi-au dat votul lor de încredere.

Îi mulțumesc domnului președinte al filialei județene, domnul Dan Motreanu, pentru încrederea pe care mi-a arătat-o odată cu această propunere și susținere pentru funcția de secretar general al organizației județene, și îl asigur de faptul că mă voi dedica în totalitate noii provocări primite – a menționat secretarul general al PNL, Giurgiu, Fabian Țîrcă, primar al localiății Oinacu, într-o postare pe facebook.

(Jurnal)

 (Foto: Primarul comunei Oinacu, Fabian Țîrcă, proaspăt ales secretar general al PNL Giurgiu, alături de colegii săi de partid, dornici să îl felicite pentru funcția dobândită)