Prețurile carburanților continuă să crească accelerat. Vezi care sunt prețurile la stațiile de carburant din municipiul Giurgiu

0
586

Benzina și motorina au avut parte de o scumpire accelerată de la începutul anului, cauzată în principal de majorarea accizei pe carburanți, apoi de criza energetică, la care se adaugă contextul internațional. Conform I.N.S., prețul unui litru de carburant s-a mărit cu aproape 25% față de anul trecut.

Prețul mediu al benzinei standard se situează la jumătatea lunii februarie la 6.83 lei pe litru, în benzinăriile din județul Giurgiu, conform datelor furnizate de gazonline.ro. Prețul pe litru variază între 6,77 lei și 6,90 lei pentru un litru.

Șoferii care vor să alimenteze mașina cu benzină premium trebuie plătească, în medie, 7,38 de lei pe litru. Prețul pleacă de la 7,21 de lei și ajunge în unele benzinării și până la 7,55 lei pe litru.

Un litru de motorină standard costă între 6,69 și 6,84 de lei pe litru. Motorina premium costă între 7,04 și 7,32 lei pentru un litru.

Prețurile la GPL variază între 3,76 și 3,81 lei pentru un litru. Preturile de la toate stațiile de carburant înregistrate în județul Giurgiu, le găsiți în link-ul următor:

 https://www.gazonline.ro/cautare.php?jud_cod=GR

(Ana Magheru)