Prețurile au explodat în marketurile Penitenciarelor! Cum a fost afectat însuși Liviu Dragnea…

0
333

În plină pademie de coronavirus, conform obiceiurilor proaste, la români, preţurile au explodat, iar la această situaţie a contribuit şi Paştele, marea sărbătoare la care se  consumă carne de miel în cantităţi considerabile.

În acest context, una dintre cele mai profitabile afaceri ale momentului în România o reprezintă magazinele cu alimente din circuitul penitenciarelor. Astfel, un kilogram de carne de miel a ajuns,  în marketurile închisorilor să aibă un preţ astronomic.

Printre cei afectaţi de explozia preţurilor la alimente de Paşti se află şi fostul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Acesta, la fel ca alţi deţinuţi, a trebuit să bage mâna adânc în buzunar pentru a-şi bucura simţurile şi stomacul cu o friptură de miel.

”…De altfel, de când vizitele și pachetele au fost sistate, deținuții au devenit dependenți de aceste afaceri private. Ca urmare, cei care le administrează au profitat imediat de situația creată și au ridicat prețurile, care erau și așa mult mai mari decât pe piață – se arată pe gândul,ro.

Sursa citată aminteşte că nu doar carnea de miel a fost scumpită, ci şi alte produse alimentare, printre care cafeaua, îngheţata, dulciurile sau compoturile.

Reamintim că la data de 27 mai 2019, fostul lider al PSD, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

 (Jurnal)