Președintele PNL Giurgiu, Marin ANTON: „Orice politician este atacabil, inclusiv eu!”

0
150

4d8cefee72181-325x350cAceastă afirmație a fost făcută de proaspătul președinte al organizației județene a PNL, Marin ANTON, în cea mai recentă conferință de presă de vineri, 5 mai.

Întrebat de jurnaliștii prezenți dacă este, cumva, atacabil,  liderul liberalilor giurgiuveni  a răspuns: „Toată viața mi-am dorit să mă feresc să fac greșeli. Numai că tot viața mi-a demonstrat că am greșit, atunci când credeam că fac lucruri bune. Oamenii politici nu sunt, în general, „fete mari”, deci, în general, sunt atacabili”.

De asemenea,  Anton  spunea că mult discutatele criterii de integritate din PNL nu se aplică decât în momentul în care se pune problema de alegeri – sau numiri – pentru funcții importante (primari, consilieri locali sau județeni, parlamentari, miniștri), nu și pentru funcțiile de conducere ale partidului.

Eu, personal, sunt în curs de cercetare, o cercetare care nu este finalizată. Deocamdată, ca oricărui cetățean, mi se aplică și mie prezumția de nevinovăție”,  declara  președintele organizației județene a PNL.

(O.C.)