norut-3Prim-vicepreședintele organizației județene a PNL, Noruț Stănișteanu, prezent în conferința de presă a liberalilor giurgiuveni de vineri, 5 mai, afirma, despre alegerile din urmă cu aproape două săptămâni, că cei care au pierdut nu au știut să piardă, aruncând cu noroi în echipa câștigătoare.

Cei care suntem acum, aici, la conducerea organizației, suntem oameni cu experiență atât politică, dar și administrativă. Zestrea pe care o moștenim după cinci ani de interimat este una extrem de rușinoasă: un scor de 11 procente pe județ, ceea ce dovedește, de altfel, „buna organizare” de până acum. Ca și în rundele de alegeri (locale sau parlamentare), fosta conducere a pierdut lamentabil. Și dacă s-ar fi tăiat acea cifră 2 din față, tot domnul Anton câștiga!”, mai preciza  Noruț Stănișteanu.

Următorul pas pe care îl au de făcut cei din conducerea organizației acum este, în opinia prim-vicepreședintelui organizației județene, trecerea de la cuvintele frumoase, cu care au convins la alegerile interne, la fapte.

Avem mult de muncă, avem mult de recuperat. Avem lângă noi oameni cu potențial, și sper într-o reconstrucție a PNL-ului, începută odată cu validarea în Biroul Permanent Național, și, cred eu, rezultatele viitoare vor vorbi de la sine”, a încheiat Noruț Stănișteanu.

(O.C.)