Președintele CJ Giurgiu, Marian MINA, vorbește despre datoriile fabuloase ”moștenite” de la vechea conducere a instituției. Ce acuzații aduce președintele și cui… (VIDEO)

0
261

La finalul conferinței de presă susținută miercuri, 20 iulie, de către președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, acesta a fost întrebat de jurnaliștii prezenți ce măsuri va lua pentru a remedia problemele cu care se confruntă două dintre cele mai importante instituții ale municipiului și județului nostru , este vorba despre  Spitalul Județean de Urgență și Teatrul ”Tudor Vianu”.

Am discutat cu doamna manager a Spitalului ( n.n. – dr. Elena Dinu) și am rugat-o să participe, împreună cu o echipă din partea noastră, la identificarea tuturor problemelor și deficiențelor instituției, astfel încât să demarăm o nouă achiziție, prin care să aducem Spitalul la o condiție cât de cât bună, decentă… Același lucru l-am solicitat și directorului Teatrului ( n.n- Cosmin Crețu)…Să facă un raport cu lucrările care nu au fost prinse în proiectul ce se derulează în prezent și care sunt necesare reabilitării și modernizării acestei instituții, a mai precizat Marian Mina, președintele Consiliului Județean Giurgiu.  

Președintele Consiliului județean a vorbit totodată  și despre împrumuturile contactate de vechea conducere a CJ Giurgiu (1.540 milarde de lei, vechi), sume considerate fabuloase…El a criticat și ajutoarele exorbitante oferite de predecesorul său și de foștii consilieri, bisericilor din județ… Afli mai multe  în filmulețul alăturat ( sursa:  ”Realitatea giurgiuveană”). 

(Jurnal)