DSC01874Foto: Cristian Marciu (stânga), Marian Mina (mijloc ) și Răzvan Cuc (dreapta), noua echipă de conducere a CJ Giurgiu la momentul T ”zero”  ce impune urgent  un masterplan… 

Prezent alături de președintele Consiliului Județean Giurgiu în conferința de presă de miercuri, 20 iunie, vicepreședintele instituției, Cristian Marciu, a anunțat că noua echipă de conducere a demarat programul de dezvoltare a județului pentru perioada 2016-2020: Am gândit acest program, încercând să vedem cum vor arăta unitățile teritorial-administrative peste 4 ani. Luăm în calcul tot, de la alimentarea cu apă, drumuri județene și dispensare până la cămine culturale și terenuri de sport. Vom face o analiză pentru a vedea ce sume sunt necesare, iar fondurile vor proveni atât de la bugetul de stat, cât și europene. În circa două  săptămâni, vom avea o ”oglindă” a programului de dezvoltare integrată a județului, a declarat Cristian Marciu.

 Vicepreședintele C.J. a fost completat pe aceeași temă de către Răzvan Cuc ,  consilierul personal al președintelui CJ Giurgiu, Marian Mina. Acesta  a precizat că județul nostru are nevoie urgent de un masterplan relevant, pentru a se putea stabili clar obiectivele sale de dezvoltare: Vom face fișe și hărți pentru fiecare comună și vom discuta cu fiecare primar. Este imperios necesar să știm în primul rând ce vrem să facem, ce vrem să dezvoltăm, pentru a putea acționa sistematic, nicidecum la întâmplare,  a mai spus Răzvan Cuc.

 (Teodora Nicolau)

 

2 COMENTARII