Consiliul Județean Giurgiu a lansat, la începutul anului, o campanie prin care își propunea să sărbătorească fiecare zi de naștere a beneficiarilor din centrele D.G.A.S.P.C.

Fiecare locuitor al județului Giurgiu poate avea astfel șansa de a face fericit un copil sau o persoană adultă cu care soarta nu a fost atât de prietenoasă!

Unul dintre evenimentele fericite s-a întâmplat în cursul zilei de miercuri, 9 februarie. Georgeta, care a împlinit ieri, o frumoasă vârstă, este una dintre persoanele care locuiește la Casa Phare. Ea a primit de ziua ei de naștere cadoul pe care și l-a dorit, fiind sărbătorită cu tort și sucuri.

Un tort aniversar a primit de la o doamnă cu suflet mare, care a dorit să rămână anonimă, și Bogdan, de la Casa Elena, la împlinirea vârstei majoratului.

Mă bucur să văd că această inițiativă de a aduce zâmbetul pe buzele unor oameni încercați de soartă se bucură de succes!

Îi încurajez, în continuare, pe giurgiuveni să se implice în astfel de acțiuni. Un gest care pentru majoritatea dintre noi este ceva obișnuit, pentru cei cu care soarta nu a fost prietenoasă reprezintă enorm”– declara președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, prezent la una dintre cele două aniversări.

Consiliul Județean Giurgiu vă pune la dispoziție datele de naștere ale beneficiarilor aflați în grija DGASPC în linkul de mai jos: