Precizări ale directorului Giurgiu Servicii Publice, Adrian Răcaru, privind întreruperile în iluminatul public stradal din ultima perioadă…

0
301

Așa cum arătam într-un articol scris cu ceva timp în urmă, la nivelul municipiului Giurgiu sunt foarte mulți cetățeni care reclamă faptul că iluminatul stradal în mai multe cartiere ale orașului nu funcționează.

În materialul scris la acea dată scriam că iluminatul public stradal nu este oprit voit de administrația locală și că există persoane rău intenționate care intervin asupra panourilor ce alimentează diferite cartiere ale orașului, ba chiar și asupra cablurilor care se află la baza stâlpilor de iluminat.

Am luat legătura cu Adrian Răcaru, directorul societății care răspunde de iluminatul public, Giurgiu Servicii Publice, care ne spunea că „în scopul evitării întreruperilor alimentării cu energie electică a realizat protecții pentru panourile și stâlpii amplasați în zonele vizate de răufăcători. Se pare însă, că cei certați cu legea bunului simț, au găsit soluții și în acest caz. Nu îmi pot imagina care este scopul acestor fapte antisociale, dar sper ca ce-i certați cu legea să plătească pentru faptele lor”.

Aseară, în parcul Clopotari din cartierul Negru-Vodă, protecțiile de la bazele stâlpilor au fost distruse, intervenindu-se din nou asupra cablurilor, așa cum se poate vedea în fotografiile atașate”, ne spunea Adrian Răcaru, grăbindu-se să ajungă la discuția lansată de Primăria municipiului Giurgiu, în vederea conceperii unui plan de acțiune, cât mai rapid și care să aibă rezultate rapide.

Vom reveni cu detaliile acestor discuții în edițiile viitoare. Sperăm că Poliția Locală îi va prinde și sancționa corespunzător pe cei care se cred mai presus de lege, identificând persoanele care prin acțiuni antisociale întrerup iluminatul public stradal.

(Ana Magheru)