O tânără din municipiul Giurgiu a fost  prinsă  de polițiști în flagrant în timp ce încerca să vândă   pachete de țigări provenite din contrabandă.

Marți, 2 ianuarie , în jurul orei 10.25, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban de la Poliția Municipiului Giurgiu au depistat în cadrul unei activități specifice o tânără, de 21 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce încerca să vândă trecătorilor , pe strada Tineretului, din municipiul Giurgiu, în zona blocului Turn, mai multe pachete de țigări provenite din contrabandă.

Polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor cele 700 țigarete de diferite mărci, pentru care tânăra nu a putut prezenta documente de proveniență și care nu aveau timbru de marcaj fiscal emis de autoritățile române.

Femeii i-a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

(Jurnal)