Poliţiştii  Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au câştigat minicampionatul de fotbal organizat cu ocazia Zilei Poliţiei

0
399

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, câștigători ai minicampionatului de fotbal în sală  organizat  de Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu.

Miercuri, 21 martie, pe un teren de fotbal acoperit, din municipiul Giurgiu s-au desfășurat semifinalele și ulterior finala minicampionatului de fotbal, organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu, cu prilejul sărbătoririi, ca în fiecare an, a Zilei Poliției Române. La competiție au participat 10 echipe, formate din peste 110 de polițiști de la diferite structuri ale Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu. În urma meciurilor disputate echipa câștigătoare a fost cea a  Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu după ce s-a impus categoric în fața celor de la echipa Amicii.

La finalul competiției au fost acordate diplome, cupe și echipament sportiv participanților. Competiția a fost organizată cu sprijinul Corpului Național al Polițiștilor și al Sindicatului Național al Polițiștilor și al Personalului Contractual Giurgiu.

(Jurnal)