O veste dramatică a răscolit gândurile cadrelor din Detașamentul de Pompieri (ISU) Giurgiu la aflarea veștii că plutonier adjutant, Ionuț DAIA, colegul lor de aproape 16 ani, conducător de autospecială, a plecat azi noapte dintre cei vii.

El a pierit fulgerător, pentru toți cei ce l-au cunoscut , în urma unui accident aparent stupid. Ionuț se întorcea noaptea, târziu,  către casă, pe bicicletă când, din cauza întunericului, a lovit o bordură răzleață, s-a răsturnat și s-a lovit la cap. Lovitura i-a fost fatală din păcate, cei ce l-au găsit, înregistrându-i decesul.
A lăsat în urma sa un mare gol, multe lucruri nespuse, oameni apropiați și colegi care i-au fost alături în toți acești  16 ani de serviciu.
Paradoxal accidentul s-a petrecut în zona în care Ionuț copilărise, adică în imediata apropiere a școlii nr. 1 din Municipiu.
Cei ce vor să își ia rămas bun de la trupul neînsuflețit al subofițerului pot merge la Biserica ”Sf. Gheorghe” (adiacent fostei Poliții Municipale), unde va fi depus până duminică, ziua în care va fi înmormântat de către părinții și fratele său, ce sunt, ca toți cei ce l-au cunoscut, copleșiți de durere.
La doar 44 de ani Ionuț a plecat prea repede din această lume, la Ceruri. Îndurerați de pierderea suferită, iată ce scriu pe facebook, colegii săi, în loc de bun rămas:

În aceste momente, îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să îl aibă în pază și să îl odihnească în pace, iar familiei acestuia să îi dea alinare și putere! …

Drum lin către cer, dragul nostru camarad!