Energia Remuș, echipa lui George Șanțmare, a ratat, pentru al doilea an consecutiv, intrarea în finala ply-off-ului ligii a IV-a pentru desemnarea campioanei județului Giurgiu.
Remușenii au pierdut, miercuri, meciul din semifinală cu Argeșul Mihăilești, scor 5-3, după executarea loviturilor de departajare, după ce în timpul regulamentar scorul a fost 1-1. La finalul celor 90 de minute, scorul a fost egal, 1-1, după reușitele semnate de Bocancea – pentru Argeșul, în minutul 51, respectiv Marcu în minutul 83.
Finalul de meci a fost încins, cu ocazii la ambele porți, și, cum nici în prelungiri nu s-a marcat, s-a ajuns la penalty-uri.
La penaltiuri, fotbaliștii din Mihăilești au trasformat de patru ori prin: Istrate Dorin, Păun Cristian, Ioniță Alexandru, Cojocaru Mircea, însă cei din Remuș au executat două lovituri lamentabile și Energia  a fost eliminată din play-off-ul Ligii 4 Giurgiuvene.
Iată lotul echipei învingătoare, Argeșul Mihăilești: Toma, Petrescu, Ianusi, Lincu, Burca, Tescu, Ioniță, Nemțescu, Hutan, Bocancea, Păun,
Au mai jucat: Bălaș, Cojocaru, Istrate D, Voicu, Necula 
Antrenor: Anghel Florin