Piaţa Centrală din Giurgiu îşi aşteaptă producătorii!

0
398

DSC00226Un număr de 168 de” tarabe”  (ceea ce înseamnă 246 de locuri) ce au fost amplasate în interiorul Pieţei Centrale din Giurgiu, aşteaptă să fie ocupate de producătorii din tot judeţul.

Administratorul Pieţei, Marian Pavel, a declarat pentru ”Jurnal giurgiuvean” că producătorii şi negustorii  cu vârsta de peste 65 de ani beneficiază de reducerea tarifului la jumătate, adică vor plăti numai 5 lei pe zi!

Totodată, producătorilor li se permite să se asocieze câte doi la o tarabă, ceea ce înseamnă costuri şi mai mici, ne-a mai precizat Marian Pavel.

Sectoarele destinate producătorilor sunt poziţionate exact ca şi în anii trecuţi, astfel încât giurgiuvenii să ştie exact către ce tarabe să se îndrepte pentru a-şi face cumpărăturile.

În acelaşi timp, producătorii au posibilitatea de a-şi depozita marfa peste noapte în interiorul Pieţei, în spaţii special amenajate şi la temperaturi optime – ne-a mai precizat administratorul Pieţei, care a pregătit totul ca la carte în acest început de primăvară, pentru ca toţi cumpărătorii să se bucure de condiţii optime, civilizate de comerţ.

(Teodora Nicolau)