Duminică, 19 iulie,  au avut loc 11 percheziții, în județul Dâmbovița, la persoane bănuite de trafic de droguri. Ofițerii de la Crimă Organizată și procurorii DIICOT vor audia 25 de persoane. Suspecții ar fi vândut cannabisul în Teleorman, Giurgiu și Dâmbovița. Din locuințele lor au fost ridicate, pe lângă substanțe interzise, și sume importante de bani și cântare de precizie.

25 de persoane vor fi aduse la sediul DIICOT Dâmbovița, pentru a fi audiate în dosarul de trafic de droguri, în care astăzi au avut loc cele 11 percheziții din județele Ilfov și Dâmbovița.

„În cauză s-a stabilit faptul că două grupuri infracționale, alcătuite din 9 persoane desfășoară pe raza județului Dâmbovița activități de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu”, precizează DIICOT.

Procurorii spun că au indicii că persoanele în cauză s-au aprovizionat cu droguri dintr-o cultură de cannabis înființată ilegal pe raza localității Butimanu. 

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 106 plante ce făceau parte dintr-o cultură de cannabis indoor și outdoor, 4 grindere, 2 cântare electronice, 9 telefoane mobile, suma de 4.500 de lei, mai multe semințe de cannabis, obiecte cu urme de materie vegetală, precum și mai multe echipamente necesare creșterii și dezvoltării indoor a plantelor de cannabis.

(Jurnal)