CORONAVIRUS GIURGIU, 20 iulie, ora 13,00: 328 de cazuri confirmate la Giurgiu. 10 giurgiuveni au refuzat internarea!

0
315

Luni, 20 iulie, numărul cazurilor confirmate pozitiv la Giurgiu era de 328, conform raportării Instituției Prefectului Giurgiu. Pe de altă parte, numărul persoanelor vindecate și externate este de 240. 

Până în prezent, dintre persoanele confirmate pozitiv, 10 au refuzat internarea, iar 9 au fost externate la cerere.

Până în prezent, au fost testate 4.109 persoane, dintre care 21 în ultimele 24 de ore.

Polițiștii giurgiuveni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID -19.

În cursul zilei de ieri, 19 iulie a.c., 162 de polițiști din cadrul I.P.J. Giurgiu și 20 de polițiști locali au desfășurat 50 de misiuni specifice. În contextul trecerii la starea de alertă, polițiștii acționează, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

Autoritățile din Giurgiu mulțumesc tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă.

Activități executate în ultimele 24 de ore de efectivele de jandarmerie în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID–19:

  • 22 de jandarmi au executat misiuni de menținere în sistem integrat cu poliția;
  • 19 jandarmi au executat misiuni menținere independent;
  • sancțiuni aplicate: 2 sancțiuni în valoare de 5.500 lei.

De asemenea, echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu şi cele ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă asigură asistenţă medicală în urma apelurilor primite prin intermediul numărului unic de urgenţă “112”.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 5 apeluri la numărul de urgență ”112” referitoare la COVID-19.