Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat patru cetățeni marocani, cu vârste cuprinse între 19 și 37 de ani, care încercau să treacă ilegal frontiera în ţara noastră.

În data de 9 iulie, în jurul orei 23.00,  în zona Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, poliţistul de frontieră planificat în serviciu să execute supravegherea accesului pe teritoriul național de pe pod, a observat patru persoane, care se deplasau pe jos, pe rambleul căii ferate dinspre Bulgaria spre România, încercând să ocolească punctul de trecere al frontierei.

Aceștia au fost interceptați prompt de către polițiștii de frontieră, fiind depistați în zona adiacentă a Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu.

La verificări s-a stabilit faptul că persoanele în cauză sunt cetăţeni marocani, cu vârste cuprinse între 19 și 37 de ani care nu dețineau documente de identitate asupra lor.

În consecință,  cei patru cetățeni marocani, au fost predați reprezentanților Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

(Jurnal)